Fettfrysning

Fettfrysning med Coolshaping RS1 är en cryolipolys behandling som effektivt minskar och eliminerar lokala fettdepåer på kroppen. Metoden är skonsam och fryser fettcellerna i din hud utan att skada omgivande vävnad. De fettceller som är köldkänsliga elimineras och slussas ut ur din kropp. Fettfrysning är en perfekt behandling för dig som har svårt att bli av med putmage, kärlekshandtag eller vill helt enkelt forma kroppen till ditt bästa du.

Fettfrysning kallas ibland även för Coolsculpting eller Coolshaping. Det är helt enkelt olika metoder för frysa bort fett på kroppen. Här på Flawless använder vi oss av Coolshaping som är en säker och väl beprövad metod.

Efter behandlingen kan du direkt återgå till normala aktiviteter. Viss svullnad, rodnad och domning kan uppstå i området som behandlades, men detta är helt normalt och brukar avta efter några dagar. Tänk på att dricka mycket vatten så att kroppen lättare kan slussa ut slaggprodukter.

För vem lämpar sig fettfrysning?

Fettfrysning är perfekt för dig som har överflödigt underhudsfett som är svårt att få bort genom traditionell kost och träning. Det är också ett bra alternativ till den som vill forma delar av sin kropp utan att behöva genomgå kirurgi eller annan operation.

Vad kan jag behandla med fettfrysning?

Fettfrysning passar perfekt för dubbelhaka, mage, armar, lår samt andra ställen på kroppen som annars kan vara svårt att reducera fett på. Det är också ett bra sätt att forma din kropp så att den blir jämnare och mer symmetrisk.

Med fettfrysning behöver du inte oroa dig för ärr eller andra synliga märken. Det är en säker metod för fettreducering utan kirurgi, vilket gör att du slipper narkos som annars tillför onödiga risker.

Varför ska jag göra fettfrysning hos er?

Vår professionella och utbildade personal har lång erfarenhet av fettfrysning. Vi ser till att du känner dig informerad, trygg och bekväm innan och under behandlingen. Vi använder endast marknadens senaste utrustning så att du får det absoluta bästa resultatet, varje gång. Hos oss din ditt välmående lika viktigt som resultatet. Om du har några frågor om behandlingen är du alltid välkommen att kontakta oss så berättar vi mer. 

FRÅGOR & SVAR

Gör behandlingen ont?

Behandlingen känns i princip ingenting, men det kan eventuellt kännas lite obehagligt med kylan till en början.

Finns det några biverkningar? 

Efter behandlingen kan huden bli svullen och bortdomnad. Det är normalt och brukar försvinna efter några dagar. I ovanliga fall kan du få en känsla av svullnad, ömhet eller bortdomning i några veckor, men det går över.

Kan jag göra behandling om jag är gravid?

Nej vi utför inga behandlingar på gravida.

KONTRAINDIKATIONER

PRISER

FETTFRYSNING – RS1 Coolshaping

   
Konsultation Fettfrysning

30 min 0,00 kr
Fettfrysning 1x behandling Dubbelhaka
Fettfrysning -1 Behandling
Fettfrysning – 3 Behandlingar

 

BOKA TID