Cryopen

Cryopen frysbehandling är en effektiv metod för att snabbt och enkelt bli av med hudfläckar som pigment, åldersfläckar, vårtor och fettknölar. Med Cryopen kan det räcka med 1-2 behandlingar för att permanent bli av med fläckarna.
Cryopen arbetar med noggrann precision och behandlar endast hudfläcken och inte den omgivande, friska huden. Detta innebär att din behandling är väldigt skonsam och risken för biverkningar är minimal. Det innebär också att hudförändringar i ansiktet och området runt ögonen även kan behandlas säkert. Det rekommenderas att man besöker en hudmottagning innan man gör en behandling med cryopen på pigment och födelsemärken så att man är säker på att dem är godartade.

CRYOPEN BEHANDLAR

FRÅGOR & SVAR

Finns det några bieffekter?

Vanligtvis inte men i vissa fall kan rodnad, stickningar och blåsbildning uppstå. inom några dagar får man även en skorpa som brukar falla av efter någon vecka. Det är viktigt att man inte rör behandlingsområdet och pillar.

Hur många behandlingar behövs?

Det beror på det du vill behandla. I vissa fall kan det räcka med en behandling men några behandlar man flera gånger. Vi ger dig en preliminär bedömning innan din behandling.

Gör behandlingen ont?

Nej det kan man inte säga. Det kan brännas lite men det är för dem flesta helt uthärdligt.

PRISER

Kryoterapi, konsultation

15 min
Kostnadsfri

Cryopen – Lilla paketet 1st vårta, pigmentfläck, födelsemärke

15 min
350,00 kr

Cryopen – Mellan paketet 2st vårtor, pigmentfläckar, födelsemärken

20 min
600,00 kr

Cryopen – Stora paketet 3st vårtor, pigmentfläckar, födelsemärken

30 min
850,00 kr
BOKA TID